Kurs

Jarle Leirpoll headshot

Jarle Leirpoll

Jarle Leirpoll tilbyr alle nivåer av kurs innen videoproduksjon, for nybegynnere, mer erfarne og profesjonelle. Han reiser verden rundt og lærer folk å lage filmer og videosnutter som ser mer profesjonelle ut.

Jarle er Premiere Pro Master Trainer, og har lært opp klippere på store TV-selskaper og produksjonsselskaper som BBCDisney Channel (UK), SVT, TV4 og ScanPix (Sverige), NRK , TV 2 Strix, Monster og Seefood (Norge), Valve Media Oy og Aito Media Oy (Finland) and DR (Danmark). Jarle har til og med lært opp Adobe’s egne ansatte i Premiere Pro! Men de aller fleste kursene han kjører er grunnkurs, for nybegynnere.

For de fleste som skal i gang med å lage video til websider og sosiale medier er det mest aktuelt å starte med et grunnkurs. For disse kundene tilbyr Jarle kurs i Kamera- og opptaksteknikk, kurs i Storytelling for video, kurs i Videoopptak på Mobiltelefoner, og kurs i bruk av Premiere Pro, Premiere Rush og After Effects. Kanskje er en workshop bedre for din bedrift? Mange av kursene kan gjøres om til workshops, slik som dette: Lag en Motion Graphics Pakke til din bedrift.

 

Kursene Jarle tilbyr

 

Bedriftsinterne kurs

Dette er bedriftsinterne kurs. Kursene kjøres altså i deres lokaler, og dere må stille med et kursrom med en god projektor og et lydanlegg, og dere jobber med deres egne laptoper og evt. annet utstyr. Hvis du heller vil delta på et kurs sammen med andre kan du melde deg på kurs som jeg leder hos Qross eller hos IJ.

 

Et utvalg av Jarles kurskunder

Training Customers

Allsidig bakgrunn

Jarle har vært test pilot for Adobes video software i mange år, og jobber tett med blant annet Premiere Rush, Premiere Pro og After Effects teamene. Hans har derfor mye kunnskap om Premiere og After Effects – men han har også redigert på Final Cut Pro og Avid, og kjenner til forskjellene mellom disse og Premiere Pro. Han har undervist ved norske høgskoler og universiteter i tre tiår, har jobbet 14 år i NRK og driver nå sitt eget firma som tar oppdrag innen film- og videoproduksjon. Han er forfatter av Video i Praksis, Making MOGRTs og The Cool Stuff in Premiere Pro. Denne unike bakgrunnen gjør ham til en meget kompetent kursleder.

Jarle blir ofte brukt som speaker, presenter og trainer på store internasjonale arrangementer som Editors Retreat, Adobe MAX, Adobe Video World, NAB (P|PW), og P|PW Online. I Norge har han blant annet hatt presentasjoner på Lyd, Lys og Bildemessen (LLB) og på NRKs fagdager.

 

adobe-certified-instructor-creative-cloud-video-editing-solutions-badge        adobe-subject-matter-expert-creative-cloud-video-editing-solutions-badge

Adobe_Certified_Instructor_Adobe_Creative_Cloud_Video_Editing_badge
Certified_Instructor_After_Effects_CC_badge

 

Her får du noen smakebiter på ting du kan forvente å lære av Jarle på kurs i Premiere Pro og After Effects. Men har du andre behov, så ikke nøl med å sende ham en e-mail for å få et skreddersydd kurs.

Premiere Pro Grunnkurs

Premiere Pro Videregående kurs

After Effects Grunnkurs

After Effects Videregående kurs