Kurs

Jarle Leirpoll

Jarle Leirpoll

Jarle Leirpoll tilbyr alle nivåer av kurs innen videoproduksjon, for nybegynnere, mer erfarne og profesjonelle. Han reiser verden rundt og lærer folk å lage filmer og videosnutter som ser mer profesjonelle ut.

Jarle er Premiere Pro Master Instructor Trainer, og har lært opp klippere på store TV-selskaper og produksjonsselskaper som BBCDisney Channel (UK), TV4 og ScanPix (Sverige), NRK , Strix, Monster og Seefood (Norge), Valve Media Oy og Aito Media Oy (Finland) and DR (Danmark). Jarle har til og med lært opp Adobe’s egne ansatte i Premiere Pro!

For de fleste som skal i gang med å lage video til websider og sosiale medier er det imidlertid mest aktuelt å starte med et grunnkurs. For disse kundene tilbyr Jarle kurs i Kamera- og opptaksteknikk, kurs i Videoreportasjer, kurs i Videoopptak på Mobiltelefoner, og kurs i bruk av Premiere Pro og After Effects. Kanskje er en workshop bedre for din bedrift? Mange av kursene kan gjøres om til workshops, slik som dette: Lag en Motion Graphics Pakke til din bedrift.

Allsidig bakgrunn

Jarle har vært test pilot for Adobes video software i mange år, og jobber tett med blant annet Premiere Pro og After Effects teamene. Hans har derfor mye kunnskap om Premiere Pro og After Effects – men han har også redigert på Final Cut Pro og Avid, og kjenner til forskjellene mellom disse og Premiere. Han har undervist ved norske høgskoler og universiteter i snart tre tiår, har jobbet 14 år i NRK og driver nå sitt eget firma som tar oppdrag innen film- og videoproduksjon. Han er forfatter av Video i Praksis og The Cool Stuff in Premiere Pro. Denne unike bakgrunnen gjør ham til en veldig kompetent kursleder.

        Adobe Certified Expert for After Effects

Adobe Certified Instructor for Premiere Pro         Adobe Certified Instructor for After Effects

Jarle blir ofte brukt som speaker, presenter og trainer på store internasjonale arrangementer som Editors Retreat, Adobe MAX, Adobe Video World, NAB (P|PW), og P|PW Online. I Norge har han blant annet hatt presentasjoner på Lyd, Lys og Bildemessen (LLB) og på NRKs fagdager.

Kursene Jarle tilbyr

 

Her får du noen smakebiter på ting du kan forvente å lære av Jarle på kurs i Premiere Pro og After Effects. Men har du andre behov, så ikke nøl med å sende ham en e-mail for å få et skreddersydd kurs.

Premiere Pro Basic Training

Premiere Pro Advanced Training

After Effects Basic Training

After Effects Advanced Training